"Sherlock Holmes 3"ten Yeni Detaylar!

Jude Law'dan yeni Sherlock Holmes 3 açıklamaları geldi. Yakın zamanda Fantastik Canavarlar: Grindelwald'un Suçları filminden genç Albus Dumbledore olarak karşımıza çıkacak olan yakışıklı oyuncu, merakla beklenen devam halkasına dair konuştu.

Tarantino'nun "Once Upon A Time In Hollywood"u Roman Polanski'sini Buldu!

Once Upon A Time In Hollywood'un kadrosuna Rafal Zawierucha da katıldı. İki Oscar ödüllü sevilen yönetmen Quentin Tarantino’nun yönetmenliğini üstlendiği filmde Polonyalı oyuncu, usta yönetmen Roman Polanski'nin gençliğini canlandıracak. Usta yönetmen Polanski, Charles Manson cinayetlerine kurban

Yeni Film Fonu Sonbahar Başvuruları Başlıyor!

Yeni Film Fonu'nun 2018 2. dönem başvuruları başlıyor. Bugüne kadar toplam 73 belgesele destek veren Yeni Film Fonu'nun 2018'deki ikinci turuna başvurular 5 Eylül’de alınmaya başlanacak.

Bella Thorne’lu “I Still See You”dan Etkileyici Poster!

Yakın zamanda “Famous in Love” dizisinde izlediğimiz genç yıldız Bella Thorne’un başrolünü üstlendiği gerilim filmi “I Still See You”dan etkileyici bir poster yayınlandı.

Antalya Film Forum'a Bu Sene Rekor Başvuru Oldu!

Antalya Film Forum, bu yıl 5. kez düzenlenecek. Rekor başvuru alan oluşum, bu yıl da ortak yapım olanaklarını arttırmayı ve sinema sektörünün gelişimini desteklemeyi hedefleyerek yoluna devam ediyor. 55. Uluslararası Antalya Film Festivali kapsamında gerçekleştirilen foruma bu yıl rekor seviyede

"Ahlat Ağacı" 91. Oscar Ödüllerinde "En İyi Yabancı Film" Adayımız Oldu!

Ahlat Ağacı bu yılın Türkiye Oscar adayı oldu. Ülkemizin dünyadaki gururu yönetmen Nuri Bilge Ceylan imzalı dram filmi bu yıl 91. kez dağıtılacak olan Oscar ödüllerinde "En İyi Yabancı Dilde Film" kategorisi için Türkiye'yi temsil edecek.

Saoirse Ronan’lı “The Seagull”dan Yeni Poster Geldi!

3 Oscar adaylığı bulunan genç yıldız Saoirse Ronan’ın başrolünü üstlendiği drama filmi “The Seagull”dan yepyeni bir poster yayınlandı.

O'Shea Jackson Jr. “Just Mercy” Kadrosunda!

İlgi çekici gerçek bir hikayeyi konu alan mahkeme draması “Just Mercy” oyuncu kadrosunu genişletmeye devam ediyor. “Straight Outta Compton” ve “Suç Takımı” filmleriyle tanınan Amerikalı aktör O'Shea Jackson Jr. filmin kadrosuna dahil oldu.

Uluslararası Antalya Film Festivali Yarışma Filmleri Başvuruları Başladı!

55. Uluslararası Antalya Film Festivali heyecanı başlıyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenecek olan film festivalinin yarışma filmleri için başvurular alınmaya başlandı.

Jessica Lange ‘American Horror Story’nin 8. Sezonunda!

Jessica Lange, American Horror Story’nin 8. sezonunda kadroya geri dönüyor. Hayranları sevindiren haber, yeni sezonda diziye geri dönen bir diğer isim Sarah Paulson tarafından duyuruldu.

Önceki
1 2 3 4